Autor Wątek: Przyszłość speciality coffee  (Przeczytany 57520 razy)

Offline Paweł

  • Użytkownik komercyjny
  • Wiadomości: 73
    • Podcast o kawie
Odp: Przyszłość speciality coffee
« Odpowiedź #315 dnia: 24 Czerwiec 2022, 17:15:40 »
Tym razem rozmówcy bardzo fajni, ale co się stało z Wami chłopaki? Goście przedstawiają się dopiero w…. 19 minucie! Wcześniej jakaś niezrozumiała rozmowa przez telefon i prześciganie się czego nie wiecie o rozmówcach. Brakło planu na podcast. Powinno to być raczej minutowe przedstawienie rozmówców i przejście do, bardzo ciekawego, tematu. A tutaj jakieś wyliczanki kto gdzie pracował, później chłopaki to powtarzają bez żadnej wartości merytorycznej. 1/3 odcinka i zero rozmowy na temat kawy.
Swoją droga, świetne byłoby zaczęcie od tego, ze chłopak został zwolniony z sieciówki, a teraz jest czołowym polskim roasterem, a Wy nie chcieliście o tym nawet wspomnieć - dla mnie co najmniej dziwna decyzja.
Rozmówcy fajni, kulturalni, obeznani w temacie. Angielski Wojtka rozśmieszył mnie niesamowicie, szczególnie „pulpet natural” 😂
Gdyby nie te pierwsze 20 minut to rewelacyjny podcast.
Biorę się za słuchanie najnowszego ;)

Dzięki za info i czas poświęcany na słuchanie naszych rozmów. Sporo rozmawiamy z Konradem o formacie podcastu. Bardzo zależy nam na przedstawianiu w nich ludzi. Pewnie dlatego kawa pojawia się w 19 minucie.
Nie chciałbym w podcaście powielać standardowego formatu i zawsze zaczynać od przedstawiania gości.
Plan podcastu to główny wątek, a znaczną część nagrania zostawiamy na to co przyniesie spotkanie.

Jeszcze raz dzięki za słuchanie!
Paweł
https://podcastokawie.pl
Podcast o Kawie - słuchaj i pij dobrą kawę, gdziekolwiek jesteś

 


Pokaż nieprzeczytane posty: Nowe / Wszystkie / Odpowiedzi