Autor Wątek: Kawa do espresso z kolby, która wybacza...  (Przeczytany 5513 razy)

Offline seba21 Mężczyzna

  • Wiadomości: 8
  • Ekspres: Gaggia Classic, Bialetti Moka Express 2, Bialetti Brikka 4, french press Bialetti, Hario V60/02, Hario Mizudashi, phin
  • Młynek: Ascaso i-Steel
Odp: Kawa do espresso z kolby, która wybacza...
« Odpowiedź #15 dnia: 14 Grudzień 2016, 11:47:19 »
Ariadnę ciężko zepsuć... ;)

Offline Antonio Mężczyzna

    • Mastro Antonio
  • Ojciec Chrzestny
  • Wiadomości: 10584
    • Mastro Antonio
  • Ekspres: WEGA Concept
  • Młynek: Ceado E6P/E37S/E8D MGuate/MSJ
Odp: Kawa do espresso z kolby, która wybacza...
« Odpowiedź #16 dnia: 14 Grudzień 2016, 15:57:42 »


Dzięki - tego pana znam - ale bez Mastro :). Rozumiem, że ma być jak najświeższa (max 1 mc od palenia)?
A jak to tak? Miesiąc lub dwa, trzy. To zależy. Kawa się zmienia z czasem, pewne walory na plus, inne na minus. Z czasem sam odkryjesz to, co Ci odpowiada najbardziej.

 


Pokaż nieprzeczytane posty: Nowe / Wszystkie / Odpowiedzi