;

Autor Wątek: Mastro Antonio  (Przeczytany 569126 razy)

Offline Elka Kobieta

  • Wiadomości: 1008
  • Pomógł: 6
    • Mastro Antonio
  • Ekspres: GW15
  • Młynek: Probat-100g (1973)
Odp: Mastro Antonio
« Odpowiedź #4560 dnia: 19 Styczeń 2018, 22:40:00 »
Piotrze, dziękuję za recenzję. Kenia Kini Embu AA została wypalona wczoraj  :szampan:

Offline dopeman

  • Wiadomości: 917
  • Pomógł: 7
Odp: Mastro Antonio
« Odpowiedź #4561 dnia: 19 Styczeń 2018, 23:00:22 »
Ma top. Kiedyś na wakacjach miałem i znów po raz kolejny piję w alternatywach. I w V60. I w kawiarce. I w FP. I w AP... tylko ekspresu mi się nie chce włączać ;)
Przypomniałem sobie dzięki tej mieszance o czym zapomniałem. A zapomniałem o Hondurasie Marcala. Dla niej to chyba nawet ekspres włączę ;)

Offline piomic

  • Wiadomości: 1882
  • Pomógł: 14
  • Ekspres: Rocket Cellini Evoluzione
  • Młynek: MSJ
Odp: Mastro Antonio
« Odpowiedź #4562 dnia: Dzisiaj o 10:10:02 »
Finka Hondurytka Pacas - wrzuciłem 30g do grindrippera (to jedyny ręczny młynek jaki mam w domu), Gabi w procedurze Strong&Strong (4x40ml co 30s) i... chyba Gabryśka poleci do pracy na miejsce v60. Pysznie jest.

Offline Antonio Mężczyzna

    • Mastro Antonio
  • Ojciec Chrzestny
  • Wiadomości: 4938
  • Pomógł: 34
    • Mastro Antonio
  • Ekspres: WEGA E61 Concept; Orchestrale E61;
  • Młynek: MSJ, RR55OD, MGuatemala
Odp: Mastro Antonio
« Odpowiedź #4563 dnia: Dzisiaj o 17:13:40 »
Te kawy z Chalatenango są bardzo fajne...

Wiele osób pytało... Już jest kawa do szklanki :). Tak wygląda moja:



Bardzo dobra, bo ziarna wciąż żywe :). Sporo wśród nich Eli "sampli" i w większości to najlepsze nasze ziarna.
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 17:18:24 wysłana przez Antonio »

 


Pokaż nieprzeczytane posty: Nowe / Wszystkie / Odpowiedzi