Autor Wątek: Szparagi, białe i zielone - przepisy?  (Przeczytany 4600 razy)

Offline Fux Mężczyzna

  • Global Moderator
  • Wiadomości: 2980
  • Ekspres: La Marzocco Linea Micra, tygielek
  • Młynek: G-RISTO W
Odp: Szparagi, białe i zielone - przepisy?
« Odpowiedź #15 dnia: 16 Maj 2017, 07:51:05 »
Wiele wyjaśnia.

Ostatnio odwiedziłem w końcu października na kawę wracając ze Świnoujścia.

W międzyczasie ze trzy lata temu w czerwcu na chwilę, jakieś pół dnia.

I tak, jak zachłysnąłem się Twoim miastem w 1997 roku tak teraz zdecydowanie mówię nie. I nie chodzi o ludzi. Chodzi o straganiarski charakter, muzyką inna na każdym stoisku, dość wstrzemięźliwym podejściem waaadz miejskich do porządków, etc.
Oszprejowane molo rozczarowało.

Ahlbeck, Heringsdorf, troszkę Świnoujście, robią zdecydowanie inne wrażenie.
Człowiek może wyzbyć się wszystkiego z wyjątkiem pokus...

 


Pokaż nieprzeczytane posty: Nowe / Wszystkie / Odpowiedzi